RB-Digital

Web-Design

“The design of a website can either make or break the business you are trying to deliver.” ~ Amy Armitage

DAAG.

ONS.

UIT.

We gaan graag nieuwe projecten aan en zien dit als een kans om onze creativiteit en vaardigheden verder te ontwikkelen. “Daag ons uit” is niet alleen ons motto, maar ook een uitnodiging om ons te testen en te laten zien wat we waard zijn. We hebben vertrouwen in onze expertise en zijn er vast van overtuigd dat we elk project met succes kunnen volbrengen. Dus, als u een idee heeft voor een nieuwe website, aarzel dan niet om ons uit te dagen en laat ons bewijzen dat alles mogelijk is!

De meest voorkomende soorten websites.

Informatieve website

De meeste websites, die wij hebben gecreëerd, zijn informatieve websites. Dit zijn websites waarin u uw onderneming kunt presenteren aan de wereld. Hierdoor kunnen uw potentiële klanten uw beste eigenschappen zien en zo contact met u opnemen.

E-Commerce

Wilt u uw goederen en/of diensten verkopen op uw website? Dan creëren wij een website met een geautomatiseerd shopping-systeem, zodat uw klanten gemakkelijk uw goederen/diensten kunnen bestellen en u daar een melding van krijgt zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

Blog

Een blog is een online logboek, die vaak geüpdatet wordt om het altijd up-to-date te houden. Het is een website waarin u uzelf kunt uitdrukken naar de hele wereld toe.

Hoe gaan wij te werk?

#1

Meeting

U zult om de tafel gaan met onze specialist om te bespreken wat uw exacte doelen en wensen zijn voor de website. Onze specialist zal uw wensen/doelen combineren met zijn expertise om tot een prachtig ontwerp te komen voor de website.

#2

Ontwerpen van de Home-pagina

Onze specialist zal meteen na de meeting aan de slag gaan met het ontwerpen van uw website. Hij zal beginnen met het ontwerpen van de Home-pagina volgens uw wensen!

#3

Revisie ronde 1

Nadat de specialist uw Home-pagina heeft ontworpen, zult u gevraagd worden om een revisie te geven over deze pagina. Mocht het toch niet helemaal naar uw smaak zijn, zal de specialist de Home-pagina kosteloos aanpassen volledig naar uw smaak. Dit doen wij, zodat onduidelijkheden en misverstanden vanaf het begin al verholpen worden!

Web-Design

Het Proces

Ons design proces duurt gewoonlijk 2-4 weken. Dit tijdvenster is voor het aandachtig voltooien van alle stappen, zoals hiernaast beschreven.

* Deze tijdsduur is van toepassing, als alle benodigdheden op tijd worden verstuurd. 

#1

Offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk een offerte aan via de knop "offerte aanvragen" knop rechts bovenaan de pagina. U zult binnen maximaal 24 uur een gepersonaliseerde offerte ontvangen van ons.

#2

Web-Design uitkiezen

Kort na het accepteren van de offerte zullen wij een fysiek/telefonisch gesprek inplannen om uw wensen voor het ontwerp te bespreken.

#3

Web-Design

Direct na het bespreken van uw wensen zal een Web-Designer aan de slag gaan met uw ontwerp. Dit zal ongeveer 2-3 weken duren.

#4

Revisie

Na het afmaken van het ontwerp zal het aan u gepresenteerd worden. Hier geven wij u de gelegenheid om gewenste aanpassingen/verbeteringen te benoemen.

#5

Correctie

De Web-Designer zal na het ontvangen van uw revisie aan de slag gaan met de correctie van uw ontwerp.

#6

Enjoy!

Zodra het project helemaal af is, zal het aan u worden overhandigd. Nu kunt u uw onderneming zowel online als fysiek op een professionele wijze vertegenwoordigen.

#4

Ontwerpen van de rest

Onze specialist zal uw feedback op de Home-pagina meenemen om de rest van de website te ontwerpen.

#5

Revisie ronde 2

Als de gehele website is ontworpen, heeft u een tweede gelegenheid om een revisie te geven. Alle verbeterpunten kunt u gerust doorgeven, zodat de specialist dit voor u kosteloos kan verbeteren!

#6

Enjoy!

Zodra het project helemaal af is, zal het worden gepubliceerd. Nu kunt u uw onderneming zowel online als fysiek op een professionele wijze vertegenwoordigen!

Bekijk onze vorige projecten.

Plan een gratis adviesgesprek in via zoom!

Wij zullen uw website van te voren volledig analyseren en dit rapport met u bespreken tijdens deze meeting. En dit allemaal 100% GRATIS!

Copyright © 2019 – 2023  RB-Digital®.  All rights reserved.