RB-Digital

Search engine optimization (SEO)

“SEO is not a cost but an investment. It’s an investment in the future of your business.” ~ David Amerland

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het gaat daarbij om het optimaliseren van verschillende aspecten van de website, waaronder de content, code, technische structuur en het linkprofiel. 

Met jaren ervaring en diverse programma’s kunnen wij ervoor zorgen dat u bovenaan de zoekresultaten in Google staat voor de producten/diensten die u verkoopt. 

Wat zijn de voordelen van SEO?

Meer (potentiële) klanten

Als uw (potentiële) klanten opzoek zijn naar uw dienst/product, zullen zij de naam van deze dienst/product opzoeken op Google.
Het is erg cruciaal dat u dan als één van de eersten verschijnt, omdat uw klanten anders niet op uw website zullen belanden. Uw (potentiële) klanten zullen dan kiezen voor uw concurrenten en dat is misgelopen geld!

Organisch

SEO is een organische optimalisatie methode. Dit houdt in dat er op een natuurlijke manier meer bezoekers op de website worden behaald. Bij SEO wordt uw website namelijk volledig geoptimaliseerd volgens de richtlijnen van Google, waardoor Google uw website boven de websites van uw concurrenten zal plaatsen. 

Dit is dus volkomen anders dan het betalen voor advertenties. Bij SEO worden de vele bezoekers dus op een natuurlijke wijze behaald!

Altijd vindbaar

Als uw SEO eenmaal geoptimaliseerd is en dit regelmatig (2-3 keer per week) wordt bijgehouden, zult u altijd vindbaar zijn! Uw (potentiële) klanten zullen uw website dan 24/7 kunnen vinden. Dit zal u onderscheiden van uw concurrenten en zorgen voor meer website bezoekers en (potentiële) klanten. Kortom; meer omzet!

Plan een gratis adviesgesprek in via zoom!

Wij zullen uw website van te voren volledig analyseren en dit rapport met u bespreken tijdens deze meeting. En dit allemaal 100% GRATIS!

Copyright © 2019 – 2023  RB-Digital®.  All rights reserved.